Valse wanden / Scheidingswanden

Wil je de kamers herindelen op een snelle en efficiënte manier, of een onbenutte zolder verbouwen tot verschillende nuttige ruimtes dan zijn scheidingswanden of valse wanden in gyproc een echte aanrader. Afhankelijk van het doel en de gewenste sterkte kunnen de wanden geïsoleerd en sterker gemaakt worden door het kader eerst te beslaan met osb-platen.

Een valse wand wordt opgebouwd met een houten frame of metalen profielen. Net zoals in gewone wanden is het ook hier perfect mogelijk om deuropeningen en ramen te voorzien.

Voorzetwand plaatsen

Voorzetwanden worden vaak geplaatst bij renovaties waarbij de muren in slechte staat verkeren of waar de isolatie van binnenmuren gewenst is.

Met een voorzetwand kan je deze muren opnieuw kaarsrecht maken en indien gewenst extra isoleren. Ook het plaatsen van leidingen, schakelaars, ventilatie en nissen is erg makkelijk bij gyproc voorzetwanden.

Zelfs zware constructies zoals een wastafel of een toilet kunnen mits de juiste voorbereiding perfect geplaatst worden tegen een voorzetwand.

ISOCAT kan je bijstaan & advies bij de herindeling of verbouwing van uw woning.

Contacteer ons