ISOCAT uw partner in isolatie

Vandaag is het meer dan ooit belangrijk om je woning degelijk te isoleren. Niet alleen om je energiekosten binnen de perken te houden, maar ook om ecologische redenen. De Vlaamse dakisolatienormen hebben daar zelfs een verplichting van gemaakt. Ontdek op deze pagina hoe ISOCAT ervoor zorgt dat je voor de isolatie van je nieuwe woning op je beide oren kunt slapen.

Van de zolder …

Een goede dakisolatie in uw woning is belangrijk. Tom soms dertig procent van het warmteverlies in een woning is te wijten aan een slecht of helemaal niet geïsoleerd dak. Het maakt daabij niet uit of je huis voorzien is een zadeldak of een plat dak hebt: goede isolatie is hoe dan ook een noodzaak.

Behalve je dak is het ook interessant om je zoldervloer te isoleren. Zo creëer je een tweede barrière tegen warmteverlies van verwarmde naar niet-verwarmde ruimtes in je woning. Ook voor deze vloerisolatie kan je bij ISOCAT terecht.

… tot de kelder

Als je van je kelder een bruikbare ruimte in je woning wil maken, is het essentieel om zowel de muren als het plafond goed te isoleren om zo de warmte binnen te houden. Doe je dat niet, dan zal de koude van buiten langs je kelder om de verwarmde ruimtes in je woning binnendringen. Contacteer ISOCAT om je te laten adviseren omtrent je kelderisolatie.

Binnenmuren isoleren

De manier waarop de binnenmuren van je nieuwe woning geïsoleerd worden, hangt af van de manier van bouwen. Elk type muur kan zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant geïsoleerd worden. Daarvoor kunnen isolatiepanelen gebruikt worden, maar ook los isolatiemateriaal dat in een houten constructie wordt ingekapseld. ISOCAT heeft voor elke situatie een passende en rendabele isolatie oplossing.

ISOCAT kan je bijstaan & advies geven over isolatiekeuze & daaraan verbonden premies.

Contacteer ons